Tolt for Life

Eric Fokker

Over een paar dagen zal op ijslander stoeterij de Breidablik in Oirschot "Wedstrijden Zuid" van start gaan, een grote ijspander-wedstrijd. Een van de wedstrijdruiters zal in een iets wat opvallende outfit op de wedstrijdbaan verschijnen. Gehuld in wedstrijd tenue met roze accenten zal Eric Fokker de baan onveilig maken met Dugur frá Hjalmholti. Dit alles met een reden: Eric's actie "Tolt for life"!

Met de "Tolt for life" actie zamelt Eric geld in voor Pink-Ribbon. Iedereen die Eric wil sponseren wordt verzocht om elke punt die hij in de V2 en T3 rijdt, in euro's over te maken naar Pink-Ribbon. Wanneer hij een 5.0 rijdt vertaald dat zich in 5 euro sponsor geld.

Hoe kwam deze actie tot stand? Eigenares van Dugur, Gerry van Haren, houdt van roze en maakte de grap om Eric op te doffen in het roze. In de zelfde periode onderging de opa van Eric's vriendin Daisy een zware operatie omdat hij ernstig ziek is. Deze twee gebeurtenissen die een de eerste instantie niets met elkaar te maken hadden, werden zo in een idee gegoten: "Tolt for life".

Dus: doe jij mee en steun je Pink-Ribbon? Hou Eric en Dugur komend weekend dan goed in de gaten en doneer zijn gereden punten in Euro's aan Pink-Ribbon! Op het wedstrijdterrein zullen ook twee collectebussen aanwezig zijn!

Laatste donaties

€ 150,15 Dit bedrag is opgehaald op de wedstrijd zuid en bij ponyparty Hoogeloon door middel van de collecte bus! 21-06-2018 20:38 uur
€ 5,63 Ik heb voor elk wedstrijdpunt wat Eric fokker heeft gereden op wedstrijden Zuid een Euro gedoneerd zoals afgesproken. 18-06-2018 19:39 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.