Dressuur rijden voor onderzoek

Marieke Heuver

1 op de 7 vrouwen, doodsoorzaak nummer 1 tussen de 35 en 55.

Ik bijt 't spits gelijk maar af, ik ben net 35 en heb last van een hormoongevoelige graad 2 insluiper, multifocaal, rechterzijde..... 

Momenteel word ik dus zelf behandeld voor een hormoongevoelige borstkanker variant. Ik zit in mijn 3e AC kuur. Mijn paard geeft mij doelen, doordat ik nu geen wedstrijden kan doen door corona, ben ik wel aan het trainen voor concoursen. Terwijl ik behandeld word. Doordat ik een vorm heb van goed te behandelen kanker, die bijzonder is voor mijn leeftijd, wil ik graag mijn steentje bijdragen voor de minder goed te behandelen varianten neem de triple negatieve variant die veel voorkomt onder vruchtbare vrouwen. 

Mijn activieve mogelijkheden ondanks mijn behandelingen wil ik graag inzetten voor andere vrouwen. 

Doordat ik actief kan blijven tijdens mijn chemos en weet dat dit vrij uniek is. Wil ik graag op deze wijze mijn steentje bijdragen en straks shinen in de ring voor borstkanker onderzoek. Immers, als er niet velen voor waren gegaan met hun acties, was mijn prognose minder goed geweest. 

Ik rijd op Z niveau met mijn merrie West

Uiteindelijk wil ik deze actie voortzetten gedurende een half jaar nadat de concoursen weer starten. In die periode zal ik ook kijken of verenigingen mijn startgeld willen doneren tbv pink ribbon, zal ik prijzengeld doneren en wil ik me per gereden punt laten sponsoren. 

Of heb je misschien zin om een wedstrijd als team te rijden? Met hetzelfde doel en hetzelfde sponsor/donatieplan? Geef me dan een berichtje! Samen is leuker dan alleen, ik ben voornemens om een aantal dekjes te laten maken met: "ik rij voor Pink Ribbon" deze stel ik dan ter beschikking alsook een Ribbon voor op je dressuur jas. 

Ongeacht je niveau kunnen we samen op een gekozen wedstrijd een team vormen! 

Exposure voor en na iedere deelname via de blog mogelijkheid op deze pagina, maar ook via mijn eigen in opbouw zijnde pagina met mijn verhaal. 

3 wedstrijden per maand en rij gemiddeld tussen de 200 en 220 punten. Einde van dit jaar wil ik deze actie afsluiten bij een concours met vrije opgave voor een kür op muziek. Hiervoor zal ik een mooie showkur laten maken om mijn eigen periode af te ronden maar ook de donatie periode. 

Deelname als bedrijf is ook mogelijk, afhankelijk van je donatie bedrag kunnen we samen overleggen welke exposure ervoor gegeven kan worden, dit kan zijn bijvoorbeeld exposure op de paardentrailer, via dekjes, dekens of Team jassen gedurende een periode. Het volledige bedrag wat een bedrijf inlegt zal ten goede komen aan mijn Event! Materialen ten behoeve van exposure betaal ik uit eigen portemonnee! 

Help mee, stap in als bedrijf, als teamlid of donateur van mijn doel. Ik ben niet de eerste (hele jonge) vrouw die dit overkomt, maar zeker niet de laatste! 

Na deze concours periode zal ik samen met mijn vrouw en West deel gaan nemen aan Enjoy the Ride ritten. West is inmiddels 18, en ik zal rond 2022 met haar qua wedstrijden een klein stapje terug gaan doen, om richting een pensioen te gaan werken met haar zodra ze hieraan toe is. 

Laatste donaties

€ 15 21-02-2021 17:00 uur
€ 7,50 13-02-2021 18:08 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding