Enjoy the Ride - Buinen - 28 okt

Op zondag 28 oktober is er in Buinen bij Les Cheveaux een Pink Ride.
Dit jaar zal LC4LIFE een unieke activiteit presenteren. Een tripalon met puzzelaspect. Rijd met je roze teamleden deze bijzondere rit met optionele vaste hindernissen en los puzzels op. Dwars door de landerijen, mooie bospaden en glooiende paden, day is wat je gaat zien. Een bijzonder aandenken en een lunch zijn inbegrepen.
Op de thuislocatie verkopen ze lootjes voor mooie prijzen en is er een heuse veiling met prachtige items!

De lengte van de rit wordt te zijner tijd bekend gemaakt. Er zijn huurpaarden beschikbaar voor deze rit. De rit is niet geschikt voor menners.
Inschrijfgeld: € 30,-
Inschrijfgeld KNHS-leden: € 25,-
Inschrijfgeld grooms: € 10,-

Datum: 28 oktober
Tijd: 08:00 uur tot 17:00 uur
Plaats: Les Cheveaux, Buinen
 
Kom in actie voor borstkankeronderzoek! In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dat zijn ruim 17.000 diagnoses per jaar. Meer onderzoek naar betere behandelingen is hard nodig. Help mee! Maak meer onderzoek mogelijk en kom in actie!

Team Pink Ribbon .

acties@pinkribbon.nl

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.