Enjoy the Ride - KNHS Ermelo - 6 okt

Op zaterdag 6 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse Pink Ride sponsorrit op het KNHS-centrum te Ermelo.
Deelnemers kunnen een rit van ongeveer 18 kilometer rijden over de Ermelose Hei en door het Speulderbos. Aan het einde van de rit is er de mogelijkheid om onder begeleiding van een instructeur eventinghindernissen te springen op het KNHS-centrum. Daarna kunnen de deelnemers nog genieten van een speciale Pink Ride lunch in de gezellige brasserie.

Leden van de KNHS/FNRS betalen € 20,- en niet leden betalen € 25,-. Het inschrijfgeld is inclusief een consumptie en lunch. Grooms zijn natuurlijk ook van harte welkom en betalen voor de cateringfaciliteiten € 12,50.

Datum: 6 oktober
Tijd: 08:00 uur tot 16:30 uur
Plaats: KNHS Nederland Ermelo
 
Kom in actie voor borstkankeronderzoek! In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dat zijn ruim 17.000 diagnoses per jaar. Meer onderzoek naar betere behandelingen is hard nodig. Help mee! Maak meer onderzoek mogelijk en kom in actie!

Team Pink Ribbon .

acties@pinkribbon.nl

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.