Pink Ride 2022

Doe mee met de Pink Ride bij een KNHS-vergingen of FNRS-maneges bij jou in de buurt. Hippische ondernemers die een buitenrit, Pink Ride, in oktober borstkanker maand willen organiseren kunnen een draaiboek “Enjoy the Ride” aanvragen bij de KNHS via recreatie@knhs.nl.

Maak van jouw buitenrit een ‘Pink Ride’ en laat je deelname sponsoren voor borstkankeronderzoek. Geef je op en maak van jouw buitenrit een sponsorrit! Jouw buitenrit wordt opgenomen op de activiteitenkalender van buitenrijden.nl. Kom in actie voor borstkankeronderzoek en start een actie! Of trommel vrienden en familie op en start een teamactie!

Kom in actie voor borstkankeronderzoek!
In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dat zijn ruim 17.000 diagnoses per jaar. Meer onderzoek naar betere behandelingen is hard nodig. Help mee! Maak meer onderzoek mogelijk en kom in actie!

Let op: Vergeet niet je deelname vast te leggen op de website van het event! 

Bekijk de pagina "Enjoy the Ride voor Pink Ribbon Buitenrijden"

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding