Pink HECTAS

HECTAS goes Pink for Pink Ribbon!

Op zondag 20 oktober doen wij mee aan de SMR Pink Ribbon Pony Run die gehouden wordt in Renkum. Wij gaan het 10km rondje rennen en rijden. Marlies rijdt de route aangespannen met Lina voor de wagen en Tessa rent daarnaast mee. Aangezien dit een sponsor evenement is, zijn we op zoek naar sponsoren uiteraard! Help je ons?

In 2018 hebben we voor HECTAS een gaaf filmpje opgenomen bij een opdrachtgever in Arnhem. Die dames vormden een heel hecht team, zij deelden samen ook een hele heftige ervaring. Drie van de dames daar in het team waren getroffen door borstkanker in het verleden en vonden ook steun en begrip bij elkaar. In zo’n klein team en dan drie dames, niet te geloven! En dit was nog maar een deel van de dames die voor onze motivatie hebben gezorgd. Als je er over gaat praten, blijkt dit nog veel meer vrouwen getroffen te hebben. Gelukkig, veelal kunnen ze het navertellen. Dat is omdat er steeds meer onderzoek gedaan wordt en we steeds meer te weten komen over preventie en behandeling.

Laatste donaties

€ 5 19-10-2019 18:47 uur
€ 125 18-10-2019 09:04 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.