Team Voskes

Voskes in pink voor Pink Ribbon!

Op zondag 20 oktober doen wij mee aan de SMR Pink Ribbon Pony Run die gehouden wordt in Renkum. Wij gaan het 5km rondje rennen en rijden. Jessica rijdt de route aangespannen met Chris voor de wagen en Esther rent daarnaast mee. Aangezien dit een sponsor evenement is, zijn we op zoek naar sponsoren uiteraard! Help je ons?

Iedereen kent wel iemand met (borst)kanker, al dan niet via via, maar er zijn nauwelijks mensen die kunnen zeggen ik ken niemand. Waarschijnlijk ken je dan ook dat ook machteloze gevoel, wat kan ik doen? 1 van die dingen is doneren voor onderzoeken, en daarvoor vragen wij jouw hulp :-)

Hoe meer we weten hoe meer we kunnen voorkomen, en daarvoor is dus geld nodig. Help jij ons mee een mooi bedrag bij elkaar te krijgen?

Laatste donaties

€ 25 24-10-2019 12:39 uur
€ 15 20-10-2019 07:07 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.